title orangemondaynl-test01H BI-COLOR-test789


Vanaf 1 september 2017, de start van de metereologisch herfst, staat de nieuwste CHECK JE VITALITEIT campagne online via www.checkjevitaliteit.nl. Naast voorlichting en informatie kunt u hier de kosteloze IGZ+ TEST doen. Een test van 20 vragen over uw lichamelijke (mentale) en psychische (mentale) gezondheid en de omgevingsfactoren die hierop van invloed zijn.

De IGZ+ TEST is een verkorte versie van de Vitaliteitfactor.

Vitaliteitfactor
Fysieke vitaliteit (lichamelijke gezondheid, beweging, voeding) en mentale vitaliteit (psychische gezondheid, welzijn, zingeving) én de omgevingsfactoren (sociaal, maatschappelijk, financieel, juridisch) beïnvloeden elkaar, er is sprake van een wisselwerking.

201700822 Schema Vitaliteitfactor nieuw VF 2-2-Q 001

Om een voorbeeld te noemen: financiële problemen leiden niet zelden tot psychische en/of lichamelijke klachten, maar ook andersom. Het bewustzijn van deze wisselwerking en uw eigen vitaliteit, zijn uw verantwoordelijkheid. Reden te meer om regelmatig uw vitaliteit (lees: gezondheid) te controleren. Het kan eenvoudig en digitaal met de Vitaliteitfactor.

IGZ+ TEST

Om zo veel mogelijk mensen te bereiken en de mogelijkheid te bieden hun vitaliteit te controleren is de IGZ+ TEST ontwikkeld, die meet op alle levensgebieden waarmee mensen te maken hebben/krijgen1. De kosteloze test is voor volwassenen (18 - 65 jaar). Vanaf nu zijn, naast de Vitaliteitfactor, ook de Vitaliteitfactor Junior (van 8 - 18 jaar) en de Vitaliteitfactor Senior voor gepensioneerden beschikbaar. In 2018 worden de Vitaliteitfactor Junior II (4 - 8 jaar) en de Vitaliteitfactor Infant (0 - 4 jaar) verwacht.

De gratis test voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en ouderen vanaf 65 jaar wordt in het voorjaar van 2018 verwacht of zoveel eerder als mogelijk.Banner - Stress Thuis of op het werk - vrouw hoofd tegen de muur 001AThema’s

Elk seizoen wordt een nieuw thema uitgelicht. Voor het najaar van 2017 is gekozen voor het thema 'VOORKOM STRESS THUIS EN OP HET WERK'. Juist als mensen net terug zijn van vakantie (of helemaal niet zijn geweest), is de kans groot dat op het werk of in het privéleven zaken nog meer een rol gaan spelen dan voor de vakantie (tijd om na te denken). In de herfst voelen veel mensen zich 'down'. Reden te meer om preventief aan de slag te gaan en de IGZ+ TEST te doen!1

A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002

Meer informatie over de campagne Check Je Vitaliteit vindt u op de campagnewebsite.

1 De gratis Check Je Vitaliteit Test is een digitale vragenlijst en volstrekt anoniem.
  Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden
dan voor het vaststellen
  van uw vitaliteit.


Copyright © OrangeMonday 2012 - 2018 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV